Komoditeti juaj, misioni ynë! Adorions Palace vjen së shpejti me një paketë të plotë shërbimesh për të kuruar deri në detaje imazhin tuaj në ditën e shënuar...një studio profesionale dhe profesioniste të vërtetë të make up-it do t'ju shndërrojnë në mbretëreshën që meritoni të jeni !